AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayatuzu görmek

Kahve falında kayatuzu görmek

Kahve falında kayatuzu görmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayatuzu gördüyseniz:

  • Sizden istenecek şeyler ilk bakışta önemsiz gibi görünseler bile ilerde sizi çok zorlayabilirler.

Kahve falında kayadan su aktığını görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, rızkın genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kayalar görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayadan su çıktığını görmek çok iyi bir kariyere sahip olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayaya basmak mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayadan su fışkırdığını görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayalık tırmanmak sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek kayalık görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında gökten kaya yağdığını görmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir