AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının denize düştüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının denize düştüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının denize düştüğünü görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, vaaz ve nasihate, ticaret ehli olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının denize düştüğünü gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmeyin, bazı şeyleri sizin yapmanız veya sizin başlatmanız önem taşıyor.

Kahve falında arkadaşının denize düştüğünü görmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabıyı denize düşürmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında denize düşüp çıkamamak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine tabir olunur.

Kahve falında denize yüzük düşürmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denize düşerek ölmek sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna işarettir.

Kahve falında çocuğun denize düştüğünü görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine rivayet eder.

Kahve falında denize düşerken kurtulmak borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında çantayı denize düşürmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir