AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize düşüp çıkamamak

Kahve falında denize düşüp çıkamamak

Kahve falında denize düşüp çıkamamak işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, kişinin evlatlarının artacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denize düşüp çıkamamak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerin veya yeni şeylerin arayışına girmeden önce, sizin için neler planlandığına ya da kendiniz için planlarınıza odaklanmalısınız.

Kahve falında telefonu denize düşürmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Kahve falında anahtarın denize düştüğünü görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, kazançlı bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında denize düşen birini görmek hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet eder.

Kahve falında bindiği uçağın denize düştüğünü görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denize düşen bebeği kurtarmak birlikte çeşitli işlere girileceğine, bazı sorunların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında denize göktaşı düştüğünü görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize para düşürmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında denize düşeni kurtarmak dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir