AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayalıktan düşmek

Kahve falında kayalıktan düşmek

Kahve falında kayalıktan düşmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına işarettir.

Kahve falında kayalıktan düşmek gördüyseniz:

  • Kafanızda maddi gelir artışı sağlayacak fikirleriniz olabilir.

Kahve falında kayalıktan düşmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kayadan düşmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayalıktan denize düşmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına işarettir.

Kahve falında kayalıklardan denize düşmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayalardan düşmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, içinin kıpır kıpır olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayalıklardan düşmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine işarettir.

Kahve falında kaya tırmanmak sermaye kaybedeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına yorulur.

Kahve falında kaya üstünde ev görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir