AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayalardan düşmek

Kahve falında kayalardan düşmek

Kahve falında kayalardan düşmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, çok farklı bir kişi olacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayalardan düşmek gördüyseniz:

  • Bir süredir çözümlenmemiş konuların yararınıza ilerlediğinin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında kayalıklardan düşmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, mevki kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayalıklardan denize düşmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında kayalardan düşmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kayalıktan düşmek mahsullerin fazlalaşacağına, hep dinç ve genç kalacağına işarettir.

Kahve falında kayalıktan denize düşmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, rızkının azalacağına inanılır.

Kahve falında kayadan düşmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine yorulur.

Kahve falında havada kaya görmek bol kazanç elde edeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına delalettir.

Kahve falında kayaların üzerinde yürümek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir