AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayadan düşmek

Kahve falında kayadan düşmek

Kahve falında kayadan düşmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, darlığa düşeceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine işarettir.

Kahve falında kayadan düşmek gördüyseniz:

  • Kafa karıştırıcı hareketleri olan kişiler veya olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında kayadan düşmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında kayalıklardan denize düşmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kayalardan düşmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayalıktan düşmek aradığı çareleri bulacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kayalıktan denize düşmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayalıklardan düşmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayaya yaslanmak başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında kaya düştüğünü görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir