AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun vermek

Kahve falında kavun vermek

Kahve falında kavun vermek varolan sorunlarının sona ereceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, en çetin zorlukların aşılacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine delalet eder.

Kahve falında kavun vermek gördüyseniz:

  • Seyahat planları özel yaşamınızda tavır değişikliklerine neden olabilir.

Kahve falında kavun soymak işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavun dağıtmak yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında kavun karpuz yediğini görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, saygı göreceğine delalet eder.

Kahve falında kavun görmek eline geçen paraları tutamayacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç kavunu görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kavun yemek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına işaret eder.

Kahve falında çürük kavun yemek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, işte de mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavun tohumu görmek verimin her geçen gün artacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir