AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun satın aldığını görmek

Kahve falında kavun satın aldığını görmek

Kahve falında kavun satın aldığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavun satın aldığını gördüyseniz:

  • Net olmayan konularda daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Kahve falında kavun satın aldığını görmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kavun satın almak uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında kavun aldığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında kedi satın aldığını görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, rahat şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil biber satın aldığını görmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çikolata satın aldığını görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü satın aldığını görmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında elbise satın aldığını görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir