AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun kabuğu görmek

Kahve falında kavun kabuğu görmek

Kahve falında kavun kabuğu görmek çok daha mutlu olunacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, bilakis malının çoğalacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavun kabuğu gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ev halkından birisi için bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kavun kabuğu görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalet eder.

Kahve falında kavun koparmak sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, kötü bir habere veya tehlikeye yorulmaktadır.

Kahve falında acı kavun görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kamyon kavun görmek iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kavun çekirdeği yemek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine işarettir.

Kahve falında kavun suyu içmek istediği başarıyı göstereceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına alamet eder.

Kahve falında üzüm ve kavun görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kışlık kavun görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir