AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin çocuğu öpmek

Kahve falında sevdiğin çocuğu öpmek

Kahve falında sevdiğin çocuğu öpmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, hem de para kaybettireceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin çocuğu öpmek gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimleriniz cesaretinizi kırmamalı ya da geleceğe gereğinden fazla cesaretle ilerlememelisiniz.

Kahve falında sevdiğin çocuğu öpmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında küçük bir çocuğu öpmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu öpmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunu dudaktan öpmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında erkek çocuğu dudağından öpmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğu öpmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun elini öpmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, işlerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi çocuğunu öpmek bahtının açık olacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir