AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğu sevmek

Kahve falında erkek çocuğu sevmek

Kahve falında erkek çocuğu sevmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğu sevmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında erkek çocuğu sevmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi erkek çocuğunu sevmek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında küçük erkek çocuğu sevmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ruhlarına mevlit okutacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğunu sevdiğini görmek büyük başarılar elde edeceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğunu sevmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının erkek çocuğunu sevmek üzüleceğine ve hastalanacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu sevdiğini görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Kahve falında küçük erkek çocuğunu sevmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir