AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin çocuğunu görmek

Kahve falında sevdiğinin çocuğunu görmek

Kahve falında sevdiğinin çocuğunu görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin çocuğunu gördüyseniz:

  • Her ne kadar atmosfer kuralları çiğnemek, dengesiz veya istikrarsız davranmak konusunda herkesi teşvik etse de, mevcut durumların sizi engelleyen veya kısıtlayan tarafları ya da sınırları konusunda gerçekçi olmanız gerekiyor.

Kahve falında sevdiğin çocuğun evine gitmek sorunların hallolacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine delalettir.

Kahve falında küçük bir çocuğu sevmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kazancın yarı yarıya artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük erkek çocuğu sevmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, işlerin yeni kapılar açacağına inanılır.

Kahve falında küçük çocuğu sevmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamın çocuğunu görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin çocuğun annesini görmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği çocuğa sarılmak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu sevmek gayrimenkul sahibi olunacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir