AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu hasta görmek

Kahve falında çocuğunu hasta görmek

Kahve falında çocuğunu hasta görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, iyiliğe ve güzelliğe alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu hasta gördüyseniz:

  • Bilgi, tecrübe veya yeteneklerinizi arttırmak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Kahve falında kendi çocuğunu hasta görmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun hastalandığını görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu hasta görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğunun hasta olduğunu görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında bir çocuğun hasta olduğunu görmek tersliklerin yoluna gireceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun hastalandığını görmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta çocuğunun yürüdüğünü görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir