AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavgalı olduğun biriyle barıştığını görmek

Kahve falında kavgalı olduğun biriyle barıştığını görmek

Kahve falında kavgalı olduğun biriyle barıştığını görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavgalı olduğun biriyle barıştığını gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız kişilerle kutlama benzeri toplantılar söz konusu olabilir.

Kahve falında kavgalı olduğun biriyle barıştığını görmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında kavga edip barıştığını görmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına delalettir.

Kahve falında iki küs insanın barıştığını görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında iki sevgilinin barıştığını görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boşandığı eşiyle barıştığını görmek ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında dargınların barıştığını görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşınla barıştığını görmek herkesin şaşırtılacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyle barıştığını görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir