AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga edip barıştığını görmek

Kahve falında kavga edip barıştığını görmek

Kahve falında kavga edip barıştığını görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kişinin yasa düşeceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavga edip barıştığını gördüyseniz:

  • Duygularınızdaki bir değişiklik beklenmedik sürprizlere sebep olabilir.

Kahve falında kavga edip barıştığını görmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kavga edip saç yolmak kıtlığın meydana geleceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına inanılır.

Kahve falında kavga edip galip gelmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında önce kavga edip sonra barışmak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine yorulur.

Kahve falında kavga edip bıçaklanmak sermaye elde edeceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ayrılmak kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kavga edip ağladığını görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip barışmak kırgınlıkların geçeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir