AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyle barıştığını görmek

Kahve falında sevdiği kişiyle barıştığını görmek

Kahve falında sevdiği kişiyle barıştığını görmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle barıştığını gördüyseniz:

  • Kendinizi daha objektif şekilde gözlemle fırsatı bulacaksınız.

Kahve falında sevdiğin kişiyle barıştığını görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle barıştığını görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun kişiyle barıştığını görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına işarettir.

Kahve falında ayrıldığın kişiyle barıştığını görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğu kişiyle barıştığını görmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki kişiyi barıştırmak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında iki kişinin barıştığını görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine delalet eder.

Kahve falında küs olan iki kişinin barıştığını görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir