AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavgalı olduğu birini görmek

Kahve falında kavgalı olduğu birini görmek

Kahve falında kavgalı olduğu birini görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavgalı olduğu birini gördüyseniz:

  • Bazı konularda daha fazla tecrübe kazanabilir, sizin için yararlı olabilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sözlü kavga görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında müdürüyle kavga etmek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın kavga ettiğini görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının döneceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğun arkadaşla kavga etmek büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, çok zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında aile kavgası görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, rızkının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında hamile kadınla kavga etmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında eşek kavgası görmek sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına delalet eder.

Kahve falında iki kardeşin kavga ettiğini görmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir