AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kadınla kavga etmek

Kahve falında hamile kadınla kavga etmek

Kahve falında hamile kadınla kavga etmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, maddi durumun düzeltileceğine, psikolojik olarak düzeleceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine yorulur.

Kahve falında hamile kadınla kavga etmek gördüyseniz:

  • Erafınızdaki ilgisiz veya her şeye mazaret arayan kişiler sorun yaratabilir veya sürekli savunma pozisyonunda olmaları sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında hamile kadınla kavga etmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında hamile biriyle kavga etmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, gelirinin garanti olacağına delalettir.

Kahve falında hamileyken kavga etmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın kavga etmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla kavga etmek fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında kadın kavgası görmek işlerinin duracağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine alamet eder.

Kahve falında kadınla kavga etmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir kadınla kavga etmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, hidayete ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir