AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın kavga ettiğini görmek

Kahve falında arkadaşın kavga ettiğini görmek

Kahve falında arkadaşın kavga ettiğini görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşın kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki herkesle olur olmaz dalga geçmeye çalışmayın.

Kahve falında arkadaşın kavga ettiğini görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşınla kavga ettiğini görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine delalet eder.

Kahve falında eski arkadaşla kavga ettiğini görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine inanılır.

Kahve falında yakın arkadaşıyla kavga ettiğini görmek kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki arkadaşının kavga ettiğini görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşıyla kavga ettiğini görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine delalettir.

Kahve falında iki arkadaşın kavga ettiğini görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşla kavga ettiğini görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir