AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı ölümden kurtarmak

Kahve falında bir insanı ölümden kurtarmak

Kahve falında bir insanı ölümden kurtarmak saygınlığını yitireceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir insanı ölümden kurtarmak gördüyseniz:

  • birkaç iyi söz kalbinizi hoplatabilir.

Kahve falında bir insanı ölümden kurtarmak aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadını ölümden kurtarmak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğu ölümden kurtarmak gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında ölümden kurtarmak yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını ölümden kurtarmak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğu ölümden kurtarmak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kediyi ölümden kurtarmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi ölümden kurtarmak kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir