AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabalarının kavga ettiğini görmek

Kahve falında akrabalarının kavga ettiğini görmek

Kahve falında akrabalarının kavga ettiğini görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine işarettir.

Kahve falında akrabalarının kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Kahve falında akrabasıyla kavga ettiğini görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akrabalarının kavga ettiğini görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine yorulur.

Kahve falında akrabaların kavga ettiğini görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabayla kavga ettiğini görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında akraba kavgası görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, hayır dualarına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında akrabayla kavga görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabalarıyla kavga etmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakın akrabayla kavga etmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir