AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga edip küsmek

Kahve falında kavga edip küsmek

Kahve falında kavga edip küsmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında kavga edip küsmek gördüyseniz:

  • Hatta, onlar sizden aynı taleplerde bulunabilirler.

Kahve falında kavga edip küsmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine yorulur.

Kahve falında kavga edip galip gelmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ayrılmak fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga edip ölmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında kavga edip ayrılmak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kavga edip küfür etmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında önce kavga edip sonra barışmak kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, küfürlü söze işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip barışmak insanlar arasında yüceleceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir