AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil biber bitkisi görmek

Kahve falında yeşil biber bitkisi görmek

Kahve falında yeşil biber bitkisi görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, kısmetin kapanacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil biber bitkisi gördüyseniz:

  • Bir kavrama, fikre veya düşünceye şans tanımalısınız.

Kahve falında yeşil biber bitkisi görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında biber bitkisi görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, bereketli bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil yapraklı bitki görmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında saksıda yeşil bitki görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa yeşil bitki ekmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil bitki almak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yeşil bitki yemek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, hasret giderileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil fasulye bitkisi görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir