AnaSayfa / Genel / Kahve falında kauçuk yaprağı görmek

Kahve falında kauçuk yaprağı görmek

Kahve falında kauçuk yaprağı görmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kauçuk yaprağı gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamaları kısarak bütçenizi kontrol altına alabilirsiniz.

Kahve falında kauçuk yaprağı görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kauçuk bitkisi görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kauçuk çiçeği görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine inanılır.

Kahve falında kauçuk ağacı görmek sözünde duracağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında kauçuk görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda kauçuk görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında kurumuş gül yaprakları görmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, hatalı yollara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru yaprak toplamak uykusuz geceler yaşayacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir