Kahve falında katran içmek

Kahve falında katran içmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında katran içmek gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir yolculuk yararınıza geçebilir veya olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında katran içmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına delalet eder.

Kahve falında katran kusmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında katran tükürmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında katran yemek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında katran görmek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında katrana bulanmak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında katrana batmak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken su içmek malından ve parasından olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir