AnaSayfa / Genel / Kahve falında katrana batmak

Kahve falında katrana batmak

Kahve falında katrana batmak arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, zengin için yoksulluğa, arabalara ve topraklara sahip olacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında katrana batmak gördüyseniz:

  • Sanatla ilgili olaylar ilginizi çekebilir.

Kahve falında katrana batmak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında katran kusmak işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında katran yemek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında katran içmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına alamet eder.

Kahve falında katrana bulanmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine delalettir.

Kahve falında katran tükürmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına delalettir.

Kahve falında katran görmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ellerine diken batmak sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir