AnaSayfa / Genel / Kahve falında katilini görmek

Kahve falında katilini görmek

Kahve falında katilini görmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında katilini gördüyseniz:

  • Fazla güvenilir olmaktan vazgeçmeniz gerekeceğe benziyor.

Kahve falında katilini görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalettir.

Kahve falında katilden korkmak yeni bir eve sahip olunacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına delalet eder.

Kahve falında katillerden kaçmak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek katili olmak sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, fal sahibinin de yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında katilden kurtulmak kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeş katili olmak sorun üstüne sorun yaşanacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına delalet eder.

Kahve falında katiller görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında katili görmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir