AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir katili öldürmek

Kahve falında bir katili öldürmek

Kahve falında bir katili öldürmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, manevi olarak hasar alınacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında bir katili öldürmek gördüyseniz:

  • Yerine getiremeyeceğniz sözler verip huzurunuzu bozmamalısınız.

Kahve falında bir katili öldürmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında katili öldürmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına rivayet eder.

Kahve falında katili yakalamak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında katilden saklanmak maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına rivayet eder.

Kahve falında seri katilden kaçmak problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında katili görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında katilden korkmak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, işlerinin toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında katiller görmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir