AnaSayfa / Genel / Kahve falında katiller görmek

Kahve falında katiller görmek

Kahve falında katiller görmek durumun değişmesine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına, güven kaybı yaşanacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına yorulur.

Kahve falında katiller gördüyseniz:

  • Ne kadar azını hayal ederseniz o kadar fazla şey elde edebilirsiniz.

Kahve falında bir katilden kaçmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında bebek katili olmak rakiplerin geride bırakılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine inanılır.

Kahve falında kardeş katili olmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında katilden kaçtığını görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında katilden korkmak yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında katiller görmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına yorulur.

Kahve falında katilden kaçmak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, hastalığını yenmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında katilden kurtulmak maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir