AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden ekmek aldığını görmek

Kahve falında birinden ekmek aldığını görmek

Kahve falında birinden ekmek aldığını görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden ekmek aldığını gördüyseniz:

  • Kadınsanız sevdiğiniz kimsenin çok istediğiniz bir davranışıyla karşılaşacaksınız.

Kahve falında başkasının ekmek aldığını görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine delalettir.

Kahve falında bakkaldan ekmek aldığını görmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine delalettir.

Kahve falında eşinin ekmek aldığını görmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında taze ekmek aldığını görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine işaret eder.

Kahve falında birinden ekmek aldığını görmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fırından ekmek aldığını görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, rızkının kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek aldığını görmek gücünün azalacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında somun ekmek aldığını görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir