AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılbaşı yemeği görmek

Kahve falında yılbaşı yemeği görmek

Kahve falında yılbaşı yemeği görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, yeni bir adım atılacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılbaşı yemeği gördüyseniz:

  • Pek çok konu planlandığı gibi ya da gitmesi gereken şekilde ilerlemeyebilir.

Kahve falında yılbaşı yemeği görmek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında yılbaşını kutlamak makamından olacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılbaşı bileti almak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılbaşı ağacı görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılbaşı hediyesi almak ailesinin de büyük olacağına, neşesine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılbaşı çiçeği görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yılbaşı şapkası görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yılbaşı görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir