AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşların seyreldiğini görmek

Kahve falında kaşların seyreldiğini görmek

Kahve falında kaşların seyreldiğini görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine, işlerin bir anda azalacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşların seyreldiğini gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin karşılıkları farklı kanallardan gelebilir.

Kahve falında kaşların seyreldiğini görmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, hükmünün geçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kaşlarının seyreldiğini görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçların seyreldiğini görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçın seyreldiğini görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine işaret eder.

Kahve falında saçının seyreldiğini görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına inanılır.

Kahve falında saçlarının seyreldiğini görmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşının kalınlaştığını görmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kaş aldırmak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir