AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının seyreldiğini görmek

Kahve falında saçının seyreldiğini görmek

Kahve falında saçının seyreldiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sermayesinin çoğalacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçının seyreldiğini gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir.

Kahve falında saçının seyreldiğini görmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında saçlarının seyreldiğini görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, el açmayacağına işarettir.

Kahve falında saçın seyreldiğini görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında saçların seyreldiğini görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşların seyreldiğini görmek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşlarının seyreldiğini görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında saç kazıtmak işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza işaret eder.

Kahve falında saçlarının kel olduğunu görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir