AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın seyreldiğini görmek

Kahve falında saçın seyreldiğini görmek

Kahve falında saçın seyreldiğini görmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, yüksek mertebeye geleceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında saçın seyreldiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlardan ya da sevgilinizden uzakta kalmak şu anda sizi büyük ölçüde etkileyebilir.

Kahve falında saçlarının seyreldiğini görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında saçın seyreldiğini görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının seyreldiğini görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına delalettir.

Kahve falında saçların seyreldiğini görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşların seyreldiğini görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşlarının seyreldiğini görmek ortak edineceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında kendi saçından bit ayıklamak uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, hem de para kaybettireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının saçlarını kesmek moralin bozulacağına, saygın biri olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir