AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamı bıçaklamak

Kahve falında adamı bıçaklamak

Kahve falında adamı bıçaklamak aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında adamı bıçaklamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere olan ilginizi kaybedebilirsiniz ya da bazı kişilerin dikkatini üzerinizde tutmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında bir adamı bıçaklamak kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında adamı bıçaklamak maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında eşi bıçaklamak sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, sevgi göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık bıçaklamak sorunlarının son bulacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında akraba bıçaklamak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını bıçaklamak şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanını bıçaklamak hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına delalet eder.

Kahve falında kadını bıçaklamak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir