AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşları almak

Kahve falında kaşları almak

Kahve falında kaşları almak herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kaşları almak gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek veya iletişim ağınızı genişleterek önemli bağlantılar kurabilirsiniz.

Kahve falında kaşı olmamak her nimetin lezzetine varacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında kaşların yok olduğunu görmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında ince kaş görmek büyük bir ferahlama yaşayacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında kaşlarının kesildiğini görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında kaşın çıktığını görmek geçim kaygısı duymayacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşının ortasını almak işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşları kalın görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşının inceldiğini görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, daha fazla gelire kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir