AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden kaşık almak

Kahve falında ölmüş birinden kaşık almak

Kahve falında ölmüş birinden kaşık almak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, işinden çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinden kaşık almak gördüyseniz:

  • Alışılmadık veya beklenmedik eski bir tanıdık yeni girişimlerde bulunmanıza neden olabilir.

Kahve falında yağlı kaşık görmek büyük bir aşk yaşayacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç kaşık görmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına yorulur.

Kahve falında kaşık tabak görmek sorunların günden güne artacağına, çok daha büyük adımların atılacağına işarettir.

Kahve falında çay kaşığı kırmak günahlara, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında kaşık bulmak kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çatal kaşık temizlemek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşık hediye etmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna alamet eder.

Kahve falında bakır kaşık görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir