AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine çatal kaşık vermek

Kahve falında birine çatal kaşık vermek

Kahve falında birine çatal kaşık vermek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine çatal kaşık vermek gördüyseniz:

  • Sadece ilişki olsun diye ilişkiye giren bir kişi olmaktan kaçının.

Kahve falında çatal kaşık görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demir kaşık çatal görmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına delalettir.

Kahve falında yeni çatal kaşık görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında metal çatal kaşık görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, lüks içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında çatal kaşık dizmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında çatal kaşık takımı görmek çok büyük ses getireceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kaşık çatal satın almak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına işaret eder.

Kahve falında çatal kaşık tabak görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, strese gireceğine, gergin olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir