AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasık traşı olmak

Kahve falında kasık traşı olmak

Kahve falında kasık traşı olmak çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, hidayete ermeyi de başaracağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasık traşı olmak gördüyseniz:

  • Siz kendi işlerinize bakın, bırakın herkes kendi sorununu kendisi halletsin.

Kahve falında kasıkta kıl görmek fakir fukaraya yardım edeceğine, borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kasık fıtığı görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına delalettir.

Kahve falında kasıktan yaralanmak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine delalet eder.

Kahve falında kasık kılı görmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında kasıktan bıçaklanmak zarara gireceğine, kazançsız işler peşinde olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında kasıktan ameliyat olmak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine tabir olunur.

Kahve falında kasık traşı görmek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kasıkta yara görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir