AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasık traşı görmek

Kahve falında kasık traşı görmek

Kahve falında kasık traşı görmek onlardan büyük hayır göreceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına inanılır.

Kahve falında kasık traşı gördüyseniz:

  • Tavırlarınızın doğru veya yanlış olmasını ruh durumunuz etkileyecek.

Kahve falında kasık traş etmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına işarettir.

Kahve falında kasık fıtığı görmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında kasık fıtığı olduğunu görmek hasta ise daha kötüye gideceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine alamet eder.

Kahve falında kasık tıraşı olmak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, sevdiği insana kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kasık kıllarını yolmak kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına işarettir.

Kahve falında kasık kılı görmek kalabalık günler geçirileceğine, kendisiyle de gururlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasıktan iğne vurulmak vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında kasıkta yara görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, talihinin artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir