Kahve falında kaşık yıkadığını görmek

Kahve falında kaşık yıkadığını görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kaşık yıkadığını gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla, işle bağlantılı kişilerle veya yakınlarınızla ilişkilerinizde karşıt görüşler veya yanıltıcı tavırlar size sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında kaşık yıkadığını görmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşık yıkamak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına delalettir.

Kahve falında çay kaşığı yıkamak çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine tabir olunur.

Kahve falında çatal kaşık yıkamak maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine delalettir.

Kahve falında tahta kaşık yıkamak kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaşık çatal yıkamak sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına yorulur.

Kahve falında çatal kaşık bıçak yıkamak fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalettir.

Kahve falında kaşık satmak yapılan işin bol kazanç getireceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir