AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasıklarda kıl görmek

Kahve falında kasıklarda kıl görmek

Kahve falında kasıklarda kıl görmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, dileklerin yerine geleceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına yorulur.

Kahve falında kasıklarda kıl gördüyseniz:

  • Kısa bir süre önce başlayan bir aşk ilişkisi karşı tarafın isteğiyle aniden bitebilir.

Kahve falında kasıklarda kıl görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kasıktan kıl koparmak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına alamet eder.

Kahve falında kasık kılı görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, en küçük sorunda parlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasık kılı yolmak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kasıkta kıl görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına yorulur.

Kahve falında kasık kıllarını kesmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında kasık bölgesinde kıl görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine delalet eder.

Kahve falında kasık kılı temizlemek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir