Kahve falında kaşık istemek

Kahve falında kaşık istemek açların doyacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, şansının kendisinden yana olacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşık istemek gördüyseniz:

  • Canınızı sıkmış olan birisinden bunun acısını çıkartma fırsatını yakalayacaksınız.

Kahve falında kaşık istemek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında tahta kaşık görmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına inanılır.

Kahve falında kaşık kaşık yoğurt yemek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulaşık kaşık görmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşıkçı elmasını görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorba kaşık görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kaşık çatal bıçak takımı görmek lükse ve konfora kavuşacağına, çok iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında tahta kaşık kırıldığını görmek başarılar elde edileceğine, dertlerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top