AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasık ağrısı görmek

Kahve falında kasık ağrısı görmek

Kahve falında kasık ağrısı görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, dertlerin sonlanacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında kasık ağrısı gördüyseniz:

  • Maddi harcamlarda bulunmadan da karşınızdakilieri etkileyebilirsiniz.

Kahve falında kasık ağrısı görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kasık ağrısı çekmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine işarettir.

Kahve falında kasık bölgesinde kıl görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına işarettir.

Kahve falında kasık traşı olmak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kasık tıraşı olmak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kasık biti görmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına inanılır.

Kahve falında kasıktan iğne vurulmak beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kasıkta yara görmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir