AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş inceltmek

Kahve falında kaş inceltmek

Kahve falında kaş inceltmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, kederlerinin son bulacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kaş inceltmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan istikrar sağlanabilir.

Kahve falında kaşlarını ince almak yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalet eder.

Kahve falında kaşını ince görmek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşı ince görmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, önemli işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kaşını inceltmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşları ince görmek yeni bir adım atılacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında erkekte ince kaş görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaş inceltmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kaş incelmesi görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir