AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının elbisesini giymek

Kahve falında arkadaşının elbisesini giymek

Kahve falında arkadaşının elbisesini giymek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının elbisesini giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri daha iyi yapabilmesi, daha verimli sonuçlar alabilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için fikirleriniz olabilir.

Kahve falında arkadaşının sarı elbise giydiğini görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının mavi elbise giydiğini görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının beyaz elbise giydiğini görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının elbise giydiğini görmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, eve kapanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının takım elbise giydiğini görmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, sevdiğini söyleyeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının kırmızı elbise giydiğini görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, geniş rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının pembe elbise giydiğini görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşının kırmızı elbise giydiğini görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir