AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının elbise giydiğini görmek

Kahve falında arkadaşının elbise giydiğini görmek

Kahve falında arkadaşının elbise giydiğini görmek ruhunun şifa bulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, rahat bir döneme girileceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Yanlış bir aşk ilişkisine girmeniz, normal zamanlarınızda size sıradan görünebilecek kimseleri bir anda aşırı beğenmeniz olasıdır.

Kahve falında arkadaşının mavi elbise giydiğini görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kırmızı elbise giydiğini görmek fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının sarı elbise giydiğini görmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının pembe elbise giydiğini görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının siyah elbise giydiğini görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının elbisesini giymek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının elbise giydiğini görmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının takım elbise giydiğini görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, neredeyse kahrolacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir