AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kasa para görmek

Kahve falında bir kasa para görmek

Kahve falında bir kasa para görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Kahve falında bir kasa para gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, aniden harekete geçmekten veya ani kararlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında para kasası görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çelik para kasası görmek borçlarından kurtulacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında kasada para görmek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet eder.

Kahve falında para dolu kasa görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına yorulur.

Kahve falında kasadan para çalmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, geçiminin zor hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kasadan para almak bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında kasaya para koymak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kötü ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kasayla para görmek istemediği halde borçlanacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir