AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasaptan kemik almak

Kahve falında kasaptan kemik almak

Kahve falında kasaptan kemik almak sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasaptan kemik almak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde yaşanabilecek bir değişiklik yeni başlangıçlara neden olabilir.

Kahve falında kasaptan kemik almak rızkının çeşitleneceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kasap görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında kasaptan ciğer almak herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasap ve et görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında kasap et görmek kötü günler yaşanacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kasaptan et aldığını görmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kasaptan et satın almak üzüntülerin daha da artacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında kasaptan kuzu eti almak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir