AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasaptan ciğer almak

Kahve falında kasaptan ciğer almak

Kahve falında kasaptan ciğer almak kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına yorulur.

Kahve falında kasaptan ciğer almak gördüyseniz:

  • Belli harcamalarınız, ödeme tablolarınız veya anlamalar yenilenebilir.

Kahve falında kasaptan ciğer almak geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kasaptan et satın almak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, söz sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kasaptan kemik almak rahat bir hayatı olacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında kasaptan kuzu eti almak insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kasap görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine delalet eder.

Kahve falında kasabın et kestiğini görmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine işarettir.

Kahve falında kasap olduğunu görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasaptan tavuk almak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, moralinin yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir